IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд направи блестящо завръщане

14 януари 2005 16 55

Синди Крауфорд направи блестящо завръщане

Супермоделът Синди Крауфорд направи забележително завръщане в модния бизнес, след като за пръв път от 10 години позира за списание Vogue.

38-годишната майка на две деца застана за рекорден осми път на корицата на модната библия.

Крауфорд е заснела за февруарския брой на британския Vogue една от най-впечатляващите и секси фотосесии в мини златен бански костюм.

“Страхотно е Синди да е на корицата. Тя е като Vogue-икона и е невероятно да видиш колко фантастично изглежда”, казва главният редактор на списанието Александра Шулман.

За последен път Синди се появи на корицата на Vogue през 1995 г., малко след като се разведе със съпруга си Ричард Гиър.

Освен на корицата на Vogue, Синди се появи на специално ревю за лускозни бебешки аксесоари в Ню Йорк тази седмица. Красавицата буташе детска количка с бебе, направена от дизайнерската къща Evenflo Ellipsa.

В момента Синди Крауфорд е щастливо женена за милионера Ранди Гербър и е майка на тригодишната Кая и петгодишния Пресли.

След слизането от модния подиум звездата се участва в няколко холивудски продукции и създаде своя компания Cindy Inc., която произвежда парфюми и специална козметика за лице с нейното име.

Синди също така е рекламно лице на швейцарския производител на луксозни часовници Omega.

По времето когато беше модел Синди печелеше по 35 млн. долара годишо, сума за която днешните манекенки не могат и да мечтаят. Най-скъплатеният модел в момента Жизел Бюндхен е спечелила “едва” 12.8 млн. долара за 2004 г.

Снимки: Vogue, Ройтерс

КоментариКоментари