IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Български топ модел превзе Cosmopolitan

21 февруари 2005 10 07

Български топ модел превзе Cosmopolitan

Още една българка превзе световно модно списание. Топмоделът на “Визаж” Силвия Рангелова засне януарската фотосесия за американската лайфстайл библия “Cosmopolitan”.

С подобен успех може да се похвали и друг топ модел на “Визаж” - Мадлена Калинова, която бе избрана за момичето от януарската модна фотосесия на немското издание на списание “Maxim”.

В САЩ Силвия работи от началото на годината, като е презентирана от модните агенции “Michele Pommier” в Маями и “L. A. Models” в Лос Анджелис.

За краткия си престой в САЩ, Силвия беше избрана за печатната рекламна кампания на известния дизайнер Enrico Coveri за цял свят, на марката луксозно бельо “Intimissimo” и на “Guess Jeans”.

Това не е първото списание, за което красавицата с перфектните мерки 90/60/90, снима в чужбина – тя е била лицето от кориците на изданието на италианската седмица на модата “Fashion”, швейцарското “Massiv”, италианското “Donna Moderna”, от фотосесиите на руския “Vogue”, италианското издание на “Spoon” и др.

Сред ангажиментите на Силвия Рангелова на световния моден подиум са участията й в ревютата на дизайнери като Gay Matiollo, Rafaella Curiel, John Galiano. Кариерата на Силвия Рангелова на професионален модел стартира от участието й в първото издание на най-престижния конкурс за модели в България “Визаж Модел 1999”.

Снимки: Визаж Модел Груп

КоментариКоментари