IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бъдещи принцеси и принцове дефилираха пред Народния театър

30 май 2005 13 36

Бъдещи принцеси и принцове дефилираха пред Народния театър

Модна агенция Визаж за пореден път провежда конкурса Минимоделс 2005. Събитието се организира всяка година около 1 юни, Деня на детето, и има за цел да открие мънички таланти от цялата страна, които искат да станат манекени.


На финалния кастинг днес пред Народния театър „Иван Вазов“ бяха 65 деца от цялата страна. 9-годишният Иван Цонев от Добрич беше дошъл с майка си в София още на 24 май. Тогава е започнал предварителният подбор на децата за финалния кръг, както и безкрайни репетиции, които Иван е понесъл стоически.


Той сподели специално за Tialoto.bg, че сам е пожелал да се яви на кастинга в Добрич, а освен с манекенство, се занимава и с танци още от 4-годишна възраст. Той заедно с още 7 негови връстници e бил избран да се яви на финала в София сред 800 деца от Добрич.

Децата са разделени в 3 възрастови групи, като най-малките участници са 4-годишните Симона Минкова от София и Христяна Бойчева от В. Търново.

Миналогодишната победителка в конкурса - Никол Славова - представи България на конкурса Малка Принцеса на света в Доминиканската република и спечели титлата. Тази година Никол е в журито заедно с Евгения Калканджиева, Тони Рапонска, Влади Априлов и Антония Запрянова - носителка на титлата Малка принцеса на приятелството от конкурса в Доминиканската република.

Победителите в тазгодишния конкурс ще представят страната ни на престижни международния конкурс в Доминиканската република за Мис малка принцеса на света.

Велина Каравасилева
Снимки: Tialoto.bg

КоментариКоментари