IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Givenchy избра Жизел и облече мъжете в поли

18 януари 2012 14 00

Жизел сложи панталоните, а полите са за мъжете!

Снимка: GIVENCHY

Снимка: GIVENCHY

Определено лицето от модния свят, което най-много ще гледаме по списанията, е това на Жизел Бюндхен. Моделът се снима в колекциите на доста модни марки напоследък. Съвсем скоро се появи в кампанията на Salvatore Ferragamo , а ето, че има главна роля и в пролетната колекция на марката Givenchy.

Заедно с Мариякарла Босконо мис Бюндхен позира, заобиколена от намусени мъже по чехли. С развети коси и високи токове, Жизел гази пясъка в рекламните кадри. Облечена е в костюми и рокли, от които струи елегантност и класа.

Този сезон Givenchy ще експериментира с шарките и мъжете. Мъжките модели са облечени с поли и сака, които отнемат доста от мъжествеността им. Хрумването може би е повлияно от нашумелите напоследък андрогини, които завземат модния свят... а може пък и да не е. В крайна сметка мъжете сами решават дали биха се облекли така. За жените сме сигурни – каквото и да облече Жизел, се превръща в силно продаваема стока.

Вижте рекламните кадри в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари