IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум – провокация без грим за сп. InStyle

10 февруари 2012 09 30

Моделът не пожела да си сложи дори спирала за фотосесията

Снимка: InStyle

Снимка: InStyle

Хайди Клум заприлича на мъченица в мартенския брой на сп. InStyle. Супермоделът позира без грим пред фотографа, който е и неин близък приятел - Ранкин, но сякаш това не е най-доброто решение за хубавицата.

Германката изживява тежък момент в личния си живот, след като обяви наскоро, че се развежда със съпруга си Сийл, от когото има три деца. Може би по тази причина е решила да се откаже от макиажа, който променя всяка жена до неузнаваемост... а може би това е просто едно редакторско решение.

„Напълно му се доверявам и му давам творческа свобода. Такава връзка нямам с никой друг. Мога да бъда гола пред Ранкин и съм убедена, че пак ще направи елегантни кадри", разказва за работната си връзка с фотографа Клум.

А ето я причината германката да се откаже от грима и пудренето във фотосесията: „Исках да е истинско. Радвам се, че всички се навихме да бъда без грим. Не исках допълнително дори спирала. Хората си мислят, че като живееш в Лос Анджелис непрекъснато се гримираш, аз не искам това".

В кадрите Хайди е с къси рокли и топове, които разкриват прекрасните й крака. Тоалетите залагат на животинските принтове и есенните цветове – кафяво, черно, керемидено, бежово, макар че посрещат пролетта. Те са на марките Galliano и McQueen. А за тях Хайди казва: „Не се притеснявам да нося различни форми и животински принтове. Ако погледнете в гардероба ми, там е същото - Galliano и McQueen. Харесват ми дизайнери, които мислят извън рамките".

Разгледайте фотосесията в галерията ни и преценете сами дали ви харесва Хайди без грим!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Любо ( преди 12 години )
fashion_m ( преди 12 години )
Готина е. Прилича на момиче, а е на 40. Само да не беше се женила за онзи *** Сийл. Бялото с бяло, черното с черно!.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
не е естетично, но е смело решение и малко бунтарско, приветствам го...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
Само с *** нос,фон дьо тен,руж,сенки и нюд глос наистина е "без грим" за нея.Уморените лелки в автобуса вечер са по-свежи от нея.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
nadyyy ( преди 12 години )
Със сигурност има грим - ничии скули не стоят "естествено" с такъв цвят - просто очите не са гримирани - като според мен изглежда фантастично и е убийствена с или без грим
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Trinity333 ( преди 12 години )
Страхотно тяло, но е пълно с момичета с далеч по-хубави лица. Пък и каква полза, че се е отказала от грима, като Фотошопа пак е играл накрая?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар