IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелена Кристенсен - топмодел или обикновена жена?!

29 февруари 2012 09 30

... а защо не и двете

Снимка: Vs. Magazine

Снимка: Vs. Magazine

Какво прави един топмодел у дома, когато е извън модния подиум. Отговорът е – кокетничи. Ветеранката в модния бранш Хелена Кристенсен е една от кориците на пролетно-летния брой на сп. Vs. Общо шест на брой, компания на страниците на медията й правят Ерин Уосън, Елизабет Олсън, Шейлийн Удли и неустоимата Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Хелена отскоро участва в рекламната кампания на марката бельо Triumph. Светът видя, че макар и на 43 години дамата има перфектно тяло и не отстъпва на по-младите си колежки по физика и излъчване. Във фотосесията за сп. Vs. Кристенсен пак го излага на показ. Този пък хубавицата със стъклен поглед се опитва да смекчи излъчването си на „ледена кралица", като позира в небрежни ситуации, част от ежедневието на всяка жена.

Тя се гримира, лакира, облича и ... съблича като всяка жена. На кадрите застава и в кухнята, но какви са уменията и там – е загадка, само тя може да разплете. Резултатът е очарователен и някак ретро с помощта на ефектите на опитния фотограф.

Вижте повече от Хелена в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари