IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилари Рода - бижу сред бижута

11 април 2012 13 15

Прелестната брюнетка представя атрактивни бижута в новия брой на сп. „Scene in NY"

Снимка: Scene in NY

Снимка: Scene in NY

Хилари Рода е един от хилядите американски модели, но в дамата има нещо наистина ослепително – кристалните й сини очи. Хубавицата е известна най-вече покрай работата си с козметичната марка Estee Lauder, която успешно представя от 2009 до 2011 г.

Нежната красавица е на корицата на априлския брой на сп. „Scene in NY", където внася доста екзотика и провокация. Моделът позира с бляскави бижута, силен грим и апетитно подчертани устни. Лицето й е неузнаваемо, а аксесоарите веднага хващат окото.

Ето и някои интересни моменти от интервюто:

Любими дизайнери : Alexander Wang, Raz&Bone, Isabel Marant.

Любимо бижу: Не съм си купувала греховно скъпи бижута все още. Любимото ми е пръстен на Lia Sophia, който ми е подарък.

Най-хубавото на работа й: Невероятните места, които посещавам. Обичам да пътувам, но не и да оставам за дълго. Работата ми ми позволява да посетя страхотни места и да постоя ден-два, колкото да ги оценя. След това се връщам пак в Ню Йорк.

Свободно време: Обичам да ходя на фитнес. Приятелите ми ми се смеят заради това и дори понякога, когато се съберем на по чаша вино, аз изведнъж започвам да ги убеждавам да ме придружат на спининг на другия ден или нещо подобно.

Мото: Живей добре, смей се много и обичай често.

Разглеадйте ефектната фотосесия на Хилари в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари