IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диамантите са най-добрият приятел на Кирстен Дънст

6 октомври 2012 06 03

Актрисата буквално блести в новата кампания на Bulgari

Снимка: Bulgari

Снимка: Bulgari

В контраст от черна дантела и бели диаманти Кристен Дънст изглежда като една истинска филмова звезда. Блондинката позира за кампанията на най-новия парфюм на италианския бранд Bulgari - "Mon Jasmin Noir L'Elixir".

Кампанията стартира тази есен, а ароматът е произведен в лимитирана серия. Уханието се гордее със своите нотки на бергамот, карамелизирана портокалова кора, цвят от грейпфрут и деликатен жасмин.

Това е третият аромат от гамата „Jasmine Noir" и е продължение на предишните два успешни парфюма „Mon Jasmin Noir" и „Mon Jasmin Noir L'Eau Equise".

Тази модна кампания не е първата за 30-годишната Кирстен, която е била рекламно лице на марката Miu Miu през 2008 година.

Талантливата актриса си сътрудничи с Bulgari от 2011 гoдина, като е участвала в кампаниите на другите два аромата от линията „Jasmin Noir".

Темата на тази нова фотосесия е класически разкош на фона на Средиземно море. В пищната кампания участва и огромен мъжки лъв.

Вижте Кирстен в един по-различен и много женствен имидж в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари