IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алесандра Амброзио ще носи шедьовърa на Victoria's Secret

1 ноември 2012 14 20

Това е поводът бразилката да краси корицата на списание Allure, Русия

Снимка: сп.Allure

Снимка: сп.Allure

Бразилската бомба Алесандра Амброзио е звездата от корицата на ноемврийския брой на списание Allure, Русия. Нежните кадри, от които тя излъчва истинско щастие, са дело на фотографката Катрин Сервел. Поводът, разбира се, в фактът, че красавицата е жената, която ще има честта да носи сутиена-шедьовър на Victoria's Secret през 2013 година, след като цели 11 години е чакала това да ѝ е случи.

31-годишната майка на две деца ще носи „Floral Fantasy Bra" на шоуто на модната марка, което ще се излъчва на живо по телевизия CBS.

Повдигащият сутиен е проектиран от „London Jewelers" и е обсипан с близо 5200 скъпоценни камъни, включително аметисти, сапфири, рубини, бели, розови и жълти диаманти и всички те са в обков от 18-каратово розово и жълто злато.

Въпросният зашеметяващ сутиен е на стойност 2,5 милиона долара. Той е вдъхновен от красотата на цветята и е украсен с красиви флорални мотиви. В центъра на сексапилния сутиен има подвижен 20-каратов бял диамант.

Всяка година, на шоуто на Victoria's Secret, само един модел има късмета да носи това ексклузивно бельо, а тази година това ще е бразилската красавица.

Миналата година честта пък се падаше на Миранда Кер.

Снимка: Victoria's Secret

Новината, че тя е „избраната", Алесандра получава докато кърми сина си Ноа, който по това време е само на три седмици. Всъщност, супермоделът роди второто си дете съвсем скоро - през май тази година.

Алесандра е супер мотивирана бързо да влезе във форма, но разкри, че в момента в който е научила, че ще носи сутиена първо е изкрещяла от радост, но после се е притеснила дали ще успее да си върне бързо старото тяло.

Независимо от факта, че Алесандра е майка на две деца, тя продължава да има перфектни пропорции. Това се дължи не само на добрите ѝ гени, но и на фактът, че се храни здравословно от години. В менюто си тя набляга на пресните зеленчукови сокове, на салатите от къдраво зеле и на рибата. Все пак, Алесандра признава, че от време на време се предава на изкушението да хапне парче пица, тарталети или сладолед. Освен това, тя тренира много активно йога и пилатес.

Вижте снимките на бразилката красавица за списание Allure в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

tugi ( преди 11 години )
mnogo skap tozi sutien ima li ludi koito da go kupiat?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар