IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Патинсън влиза в образа на изтерзан вампир

12 ноември 2012 12 20

Едуард Кълън се завръща за последен път

Снимка: сп. L'Uomo Vogue

Снимка: сп. L'Uomo Vogue

Преди да се появят мега хитовете за вампири, от последните няколко години, освен тези на голям екран и телевизионните сериали „Истинска кръв" и Дневниците на вампира", масовата представа за вампирите беше, че те са стари, безсмъртни, самотни и измъчени същества.

Че живеят скрити зад стените на призрачни замъци (като този на граф Дракула), че носят тъмни, тежки наметала, че пият кръв в малките часове на нощта. През деня, пък, си ги представяхме как спят в масивни ковчези или се крият зад тежки завеси от слънчевата светлина.

С появата на легендарния Едуард Кълън от сагата "Здрач", в чиято роля се вмъкна успешно Робърт Патинсън, вампирите влязоха в една нова, по-модерна ера.

Едуард е млад и красив филантроп, който се разхожда и през деня, а освен това е готов на всичко от любов. Нищо чудно, че се превърна в култов герой сред тинейджърите, а и не само те го обожават...

В тази оригинална сесия за новия брой на списание „L'Uomo Vogue" R-Patz (както го наричат феновете му) позира като прототипа на вампирите от миналото. Той изглежда нещастен, самотен, безмилостен и кръвожаден. Роб носи кожени дрехи и наметала и наистина всява страх.

По-интересното в случая е, че 26-годишният актьор е сниман за сесията от Кейтлин Кроненберг, която е дъщеря на режисьора Дейвид Кроненбърг, който избра Роб за главната роля във филма си „Космополис".

Вижте снимките на Робърт в тази необичайна сесия в нашата галерия. Скоро пък ще можете да го гледате на големия екран за последен път в ролята на Едуард Кълън в последната, пета част на сагата "Здрач".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари