IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модните апокалипсиси на 2012

18 декември 2012 06 20

Понякога и красавиците в Холивд могат да се объркат

Хайди се оказа най-голямото модно неодразумение, заради този си тоалет. Снимка: Getty Images/Gulliver

Хайди се оказа най-голямото модно неодразумение, заради този си тоалет. Снимка: Getty Images/Gulliver

Втората половина на месец декември винаги е повод за информационни обобщения в какви ли не области. В навечерието на предполагаемия Апокалипсис на 21 декември темата за преживените
през 2012 г. катастрофи е особено актуална. В тази насока френският в. "Фигаро" припомня, че както всяка година и настоящата не е минала без модни апокалипсиси, тоест появата на известни персони с потресаващи тоалети на важни събития. Изданието предлага и своеобразна класация на най-разтърсващите модни апокалипсиси на изминалата година.

В класацията на първо място е Хайди Клум заради умопомрачителния тоалет на Версаче, с който тя се изяви като водеща на церемонията по връчването на европейските награди на MTV във Фракфурт. Роклята с електриков цвят, със златни орнаменти и с плетеница от връзки отпред разкриваше голяма част от бюста на красавицата, като на моменти дори през плетеницата се подаваше зърното на едната й гърда.

Хайди Клум, Снимка: Getty Images/Gulliver

Тоалетът имаше и страховита цепка в страни, така че единият крак на топмодела се виждаше чак до свивката на бедрото. Роклята беше съчетана с обувки тип ботинки с висок ток и остър нос в същия цвят и със същата плетеница от връзки като роклята. Всичко това накара модните експерти да се запитат дали Хайди Клум не е объркала червения килим с тротоар.

На второ място е кино дивата Шарън Стоун, появила се на благотворителна вечеря в Бевърли Хилс за набиране на средства за борба срещу заболяването лупус, в сива чувалоподобна бабешка рокля.

Шарън Стоун, Снимка: Getty Images/Gulliver

На трето място е певицата Ники Минаж с блудкавия си тоалет за представянето на парфюма си "Розов петък" в нюйоркския магазин Мейсис. За събитието Минаж беше облякла свръх тясно крещящо червено сако, съчетано с фуражка на пиколо в същия цвят, с корсет, чиито чашки наподобяваха близалки заради цветовата си гама и форма. Всичко това изобщо не се връзваше с панталона на
Ники Минаж, тип клип на дебели черни и бели ивици, подчертаващи здравите бедра на екстравагантната певица.

Ники Минаж, Снимка: Getty Images/Gulliver

В класацията попада и Ел Фанинг, която на премиера на поредната лента от сагата "Здрач" се появи със сандали с гигантски платформи, напомнящи смесица от маратонки и джапанки, съчетани с причудлив тоалет от подгънат на етажи сатен.

Ел Фанинг, Снимка: Getty Images/Gulliver

Следва я френската актриса Беренис Бежо, появила се на кинофестивала в Кан през май с пищна крещящо червено-електрикова рокля без презрамки, която модните експерти нарекоха тоалетът на Шехерезада.

БЕренис Бежо, Снимка: Getty Images/Gulliver

На същото събитие светската лъвица Ким Кардашян пък благоволи да дойде с ултракъса кафяво-бяла рокля и черни велурени ботуши, придаващи й вид на индианска жена-войн.

Ким Кардашян, Снимка: Getty Images/Gulliver

В класацията попада и тоалетът на Бионсе, с който тя се появи на традиционната гала вечер на Института за костюмите на музея Метрополитън в Ню Йорк. За това събитие през май Бионсе, която в началото на година роди дъщеричка, беше облякла прозрачна рокля от черен тюл и бродерии, завършваща с лилаво оперение.

Тоалетът, който едва прикриваше пищното тяло на певицата, показа, че тя все още трябва да води упорита битка с натрупаните по време на бременността килограми.

Бионсе, Снимка: Getty Images/Gulliver

На същото събитие Мила Йовович пък дойде с червена рокля, с разкъсани на ивици краища, което накара модните експерти да изкоментират, че актрисата, изявяваща се и като дизайнер и известна като стилна личност, не само е разчупила, а буквално разкъсала представите си за себе си.

Мила Йовович, Снимка: Getty Images/Gulliver

В класацията попада и буйната щерка на Боб Гелдоф - Пикси, която дойде на церемонията в Лондон по връчването на наградите за мода на сп. "Ел" с рокля, върху която на бял фон бяха изрисувани червени и оранжеви чушки.

Пикси Гелдоф, Снимка: Getty Images/Gulliver

На церемонията по връчването на наградите Златен глобус в началото на годината друга звездна щерка, Кели Озбърн, отрочето на Ози Озбърн, се появи в сатенена рокля в кралско син цвят, омотана така около краката й, че да наподобява опашка на русалка. Според модни критици обаче заради този тоалет Кели е приличала много повече на октопод, отколкото на сирена.

Кели Озбърн, Снимка: Getty Images/Gulliver

За същата церемония с шокираща синя рокля, беше облякла и актрисата Сара Мишел Гелар. Тоалетът, съчетаващ бюстие и долначаст тип разплетена кошница потресе специалистите най-вече с цвета си - бяла основа, върху която сякаш не особено надарен художник беше размазвал на воля синя боя. (БТА)

Сара Мишел Гелар, Снимка: Getty Images/Gulliver

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

H7lYUlhnZ6w ( преди 10 години )
( преди 11 години )
Лили ( преди 11 години )
Оу, потресена съм. Далтонизъм не е точната дума, но статията е писана определено от някой, който в никакъв случай не познава цветовете - червеното не е цикламено, черното не е кралско синьо, а кафявото не е златисто. Или може би аз ги виждам в други разцветки тея снимки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар