IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт започва годината „на чисто“

4 януари 2013 08 20

Холивудската звезда позира в бяло за новия брой на списание "V"

Снимка: сп. V

Снимка: сп. V

Кристен Стюарт доказва, че може да бъде изключително изразителна и в семпли тоалети в класическата комбинация бяло и тук-там черно. Тя го прави от корицата и страниците на новия брой на списание „V".

На корицата погледът на актрисата е тлеещ, но страстен, а на кадрите вътре тя показва своята леко мрачна страна, която обаче ѝ спечели милиони фенове по света.

Тя носи тоалети в минималистична стилистика, но подписани от топ дизайнери като Виктория Бекъм, например.

Снимките са дело на топ фотографското дуо Инес & Винод. Въздействието на Кристен е подсилено и от нейните мокри кичури, които частично прикриват лицето ѝ, но разпалват загадката около нея още повече.

Те е секси, защото е уверена и се чувство комфортно в кожата си. Да, тя е различна, но е толкова естествена, че няма как да не ѝ признаем, че е на светлинни години разстояние от напълно безличните блондинки с бели усмивки и преправени носове, с които е пълно в Холивуд.

В интервюто за списанието актрисата разкрива своята тактика за оцеляване от постоянното медийно внимание към личността ѝ, така че да може да се съсредоточи върху себе си, както като човек, така и като професионалист. Тя признава, че трудностите през миналата година са я направили "по-силна отвсякога" и също така обещава да предложи на публиката по-силни роли в големи и значими проекти през идните години.

В нашата галерия можете да видите най-новата фотосесия на Кристен!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари