IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд: Правя каквото е необходимо, за да изглеждам добре

25 януари 2013 08 20

Актрисата демонстрира перфектната си форма за новия брой на списание Woman's Health

Снимка: сп.Women’s Health

Снимка: сп.Women’s Health

Оливия Уайлд е една от най-горещите и сексапилни актриси в Холивуд в момента и логично списанието за здраве и красота Woman's Health, Южна Африка я е сложило на своята корица за броя си януари/2013.

В изданието синеоката красавица, позната най-вече от сериала „Д-р Хаус", споделя как поддържа формата си и към какъв режим на хранене се придържа.

28-годишната актриса разкрива, че една от тайните на хубавата ѝ фигура са танците на пилон, които отскоро практикува.

Оливия споделя още, че обича да готви и да прави вечерни партита в дома си, но е веган и си позволява експерименти само с постни храни, които купува от малки ферми или отглежда в собствената си градина.

Принос към здравословната ѝ визия има нейният активен начин на живот, независимо дали става въпрос за туризъм или за балет, модерни танци, йога или нещо друго. Едно от любимите ѝ нови хобита е водният спорт педълбординг (сърф, върху който си прав и управляваш само с едно гребло).

За да се подготви за ролята си във филма „Трон: Заветът" преди две години тя е правила по 45 минути кардио тренировки на ден, в комбинация с вдигане на тежести и обучение по бойни изкуства. "Никога не съм имала мускули на корема, а и дупето ми стана съвсем различно", споделя тя след този режим, който се опита да спазва и до днес.

Като цяло красавицата смята, че стремежът към физическо съвършенство отнема прекалено много енергия и време, а за нея по-важно е да се прибере вкъщи от работа, да сготви храна за любимия си мъж (тя е сгодена за комика Джейсън Съдейкис) и двамата да прекарат вечерта си заедно.

"Все пак правя каквото е необходимо, за да изглеждам добре. Ако трябва да се побера в определен костюм за някоя роля, ще направя всичко възможно, но ще успея", категорична е тя.

Вижте очарователните снимки на Оливия в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари