IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красивите вещици Мишел, Мила и Рейчъл

8 февруари 2013 10 20

Магическа приказка, разказана от три суперзвезди

Снимка: сп. InStyle

Снимка: сп. InStyle

Мишел Уилямс, Мила Кунис и Рейчъл Уайз са героините на новата приказка за възрастни на "Дисни", а именно филмът "Оз: Великият и могъщият", който ще се появи по българските кина в началото на март месец.

Филмът разказва историята на безсрамен цирков маг, който в крайна сметка става велик магьосник и помага на Дороти от класическата история "Магьосникът от Оз".

Помощничките на Оз са точно тези три холивудски звезди, които ще видите в ролите на вещиците Теодора, Еванора и Глинда. От корицата на новия брой на InStyle (март/2013) те изобщо не приличат на такива дами с магически способности.

В главната роля в тази нова екранизация на фантастичната литература (на режисьора Сам Рейми) ще гледате Джеймс Франко.

 

Но акцентът в това списание са красивите вещици, които позират в една пастелна пролетна гама, облечени в дрехите на Louis Vuitton, Dolce & Gabbana и и Lanvin и снимани от модния фотограф Микеланджело ди Батиста. Трите звездни дами приличат по-скоро на ангели, отколкото на вещици.

Вижте тези зашеметяващи суперзвезди в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари