IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Деливайн замириса на Burberry

4 март 2013 10 20

20-годишният топмодел е лице на новия аромат на марката

Снимка: Burberry - Body Tender

Снимка: Burberry - Body Tender

Красавицата Кара Деливайн имаше доста напрегнат сезон. Младият модел успя да се включи в над 30 модни шоута от началото на годината и това не е всичко. Хубавицата е лице на новия аромат на марката Burberry - Body Tender.

Творческият директор на лейбъла Кристофър Бейли отдавана е фен на красавицата и по тази причина дори наскоро я видяхме в рекламна кампания на бранда до малкия Ромео Бекъм.

Снимките за тази кампания са дело на Марио Тестино.

20-годишната Кара не само представя парфюма на Burberry, а и често може да я видим на модния подиум с облекла на марката. По-рано тази година тя разходи прекрасното си тяло, представяйки колекцията есен/зима 2013.

„Реално аз започнах оттук. Правила съм това (работата с Burberry ) поне 5-6 пъти и съм много щастлива, че отново мога да работя със същите хора, да бъда част от същото семейство. Наистина е невероятно", каза Кара.

Новият аромат според Бейли „създава нещо, което улавя всички различни характеристики на момичето „Burberry". Кара е страхотно момиче и енергията ѝ съвсем естествено се вписва в архитектурата на Лондон", допълва още мъжът, визирайки факта, че рекламните снимки са правени в английската столица.

Вижте ги в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари