IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджа Мей Джагър играе секс игри за Cavalli

11 март 2013 10 20

Дамата представя новия аромат на марката в горещи кадри с бразилски модел

Снимка: Just Cavalli

Снимка: Just Cavalli

Появата на г-ца Джагър като лице на парфюма Just Cavalli бе анонсирана миналия септември. Тогава тя определи аромата като „младежки и игрив".

„Роберто Кавали е страхотен дизайнер. Брандът Just Cavalli е секси, младежки и страхотен. Всяка колекция е различна и много цветна. Тя е създадена за по-младото поколение, което иска да бъде в крак с модата", каза тогава 21-годишният модел.

Относно участието си в рекламното видео пък Джорджа споделя: „За пръв път съм лице на аромат, за мен е голяма чест". Представителите на аромата на пазара - Coty Prestige от своя страна също похвалиха хубавицата: „Джорджа е талантлива модна икона. Тя е секси и провокативна. Рокът е в нейното ДНК. Тя е идеалната муза за дамския аромат на Just Cavalli".

Моделът няма как да не се поласкае от подобни думи, макар че на нея ѝ е писнало да я асоциират с рок дама, бунтарка и момичето на татко.

„Тя не иска да бъде възприемана като момичето на татко повече. Иска снимките ѝ да рефлектират повече върху нейната същност, да показват каква е – модерна, млада жена", разкри неин близък.

Вижте какви изкусителни игри играе Джорджа в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари