IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свежото настроение на мрачната Лана Дел Рей

15 март 2013 14 20

Американската певица краси корицата на новия брой на списание L'оfficiel

Лана Дел Рей; Снимка: сп.L'оfficiel

Лана Дел Рей; Снимка: сп.L'оfficiel

Звездата Лана Дел Рей (истинското ѝ име е Елизабет Лулридж Грант) позира за корицата на новия, априлски брой на френското списание L'оfficiel.

Брюнетката застава пред обектива на фотографа Никола Нолан, в дрехи от новите колекции на Ralph Lauren, Rochas, Valentino, Dolce & Gabbana, Robetro Cavalli, Gucci и др., които са подбрани от стилистката на Ванеса Белуген.

Кариерата на изпълнителката на хита "Summertime Sadness" продължава да процъфтява като красивите червени рози, с която е снимана тя за модното издание.

По принцип поп певицата стана известна с мрачното си, ретро излъчване и носталгичния тембър на гласа си, но тук изглежда наистина колоритна, свежа и позитивна.

Очевидно Лана не се плаши от противоречията. В кадрите вътре се усеща смес на сексапил и религиозност, на ангелско поведение и демонично излъчване, на класическа визия, комбинирана със страстен, испански стил.

Вижте снимките на Лана за L'оfficiel, Париж в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Vanq Goranova ( преди 11 години )