IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Времето забрави за Синди Крауфорд

28 април 2013 08 49

На 46 години тя изглежда както на 20!

Снимка: сп.Harper’s Bazaar

Снимка: сп.Harper’s Bazaar

Може би трябва да спрем да се впечатляваме от диетите и разкрасителните методики на Адриана Лима, Миранда Кер, Меган Фокс, Ким Кардашян ... и да попитаме какво, за Бога, прави Синди Крауфорд, за да изглежда недокосната от времето?!

На 46 години, майка на две деца – Пресли (13) и Кая (11), Синди продължава да се снима в професионални фотосесии и да демонстрира класата на една зряла жена, която може да хипнотизира с един кратък поглед.

През май чешкият Harper's Bazaar я постава на корицата си, обличайки я с черни изкусителни рокли. Всички те са с дълбоки цепки и деколтета и прилепват по тялото на красавицата.

Снимките са дело на фотографа Наги Сакаи и са правени в двора на вила в подножието на прословутия надпис „Холивуд". Синди позира до един басейн, като елегантно усуква дългите си бедра в съблазнителни пози. Дрехите, които носи, са достойни за гала вечеря и са на марките Balenciaga, Roberto Cavalli, Tom Ford и Dolce&Gabbana – скъпо и луксозно като за истински топмодел.

На кадрите Крауфорд носи слънчеви очила и акцентът от лицето ѝ пада върху алените ѝ устни. Емблематичната бенка, която е наследил и синът ѝ, гримьорите са се опитали да „замаскират", но не особено успешно. Все пак това бе специалният чар на Синди, който ѝ помогна много да се отличава на „пазара за модели" преди повече от 20 години, та чак до днес.

Вижте очарователната Синди върху която времето не оставя белези, в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари