IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел не е просто топмодел, а супержена

31 май 2013 07 20

Бюндхен позира за юнския Vogue, като кадрите са правени само два месеца след раждането на малката Вивиан

Снимка: сп. Vogue

Снимка: сп. Vogue

Тя не е типичната майка, защото е супержена! Жизел Бюндхен предизвиква и жени, и мъже от корицата на бразилския Vogue за месец юни, демонстрирайки перфектни форми. Да, тя е модел, ще си кажете, и това ѝ е работата – да изглежда съвършена. Ала Жизел роди дъщеря си Вивиан само преди пет месеца и вече е в топформа. Всъщност кадрите са снимани доста по-рано – два месеца след появата на сладкото ѝ момиченце.

Фотосесията за модната библия е дело на Марио Тестино, а за нея красавицата позира с черни бански, кожена рокля, рокерско яке и елек.

Гледайки Бюндхен, е трудно да си представим, че тя е майка на две деца. Освен прелестната Вивиан, моделката има и 3-годишен син – Бенджамин. А щастливият съпруг и баща е куотърбекът Том Брейди, с когото бразилката е семейна от седем години.

Наскоро очарователната Жизел засне рекламната кампания на новата линия декоративна козметика Les Beiges на Chanel. Фотограф отново бе Марио, който от години е близък приятел на Бюндхен и е неин голям фен.

„Марио бе възхитен от страхотната форма на Жизел след раждането. Тя изглежда невероятно само два месеца след появата на бял свят на Вивиан и той предложи да добавим още снимки към фотосесията – всяка различна от останалите", разкрива редакторката на бразилския Vogue Даниела Фалкао.

Вижте уникалната бразилка в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари