IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Еротичният календар на Vogue Париж конкурира дори този на Pirelli

6 юни 2013 07 20

Компилация от различни кадри през годините показва "голата истина" за топмоделите на модния подиум

Исабели Фонтана, Снимка: Vogue Paris

Исабели Фонтана, Снимка: Vogue Paris

Когато говорим за естетически еротични календари, всичко води към календара на Pirelli, в който позират едни от най-красивите жени, демонстрирайки плът. Ала напоследък Vogue реши, че може да се фокусира върху голотата на моделите и успя да изненада читателите си и с доста секси кадри на световноизвестни манекенки.

От юнския брой на бразилския Vogue вече получихме бегла представа за прелестите на Дауцен Крос, Жизел Бюндхен и Памела Андерсън. Парижкият календар на модната библия обаче, надминава всички очаквания.

Миналата година медията пропусна да издаде своя брой, но за 2013 компенсира с повече плът и стилна еротика. За съжаление, кадрите не са нови, а са компилация от снимки на различни модели през годините, направени от топфотографи като дуото Мерт Алас и Маркус Пиджът, Марио Соренти и Инес и Винууд.

В календара може да видите ретро снимка на Дария Уербоу, заснета през април 2006 г., гърдите на невероятната Аня Рубик, запечатани от Хеди Слиман през април 2010г. и разбира се, очарователната Кейт Мос, която е намокрила банския си за кадъра на Марио Соренти.

Останалите секси красавици вижте в галерията ни. Коя ви харесва най-много?

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари