IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бразилски мачо превзе на абордаж модния подиум

8 май 2006 18 01

Евандро Солдати стана лице на Луи Вюитон и вече е почти толкова известен, колкото супер популярната си сънародничка Жизел Бюндхен

Бразилски мачо превзе на абордаж модния подиум

Вижте още от бразилския блясък на Евандро

След като световната мода бе превзета от зашеметяващи бразилски красавици като Адриана Лима и Жизел Бюндхен, въпрос на време беше и мачовците от страната на кафето да окупират модния свят.

Най-новата звезда се нарича Евандро Солдати. 21-годишният красавец от Рио де Жанейро наскоро бе избран за рекламно лице не на кой да е, а на модната империя Луи Вюитон.

Престижната френска марка тотално е завладяна от бразилска треска, след като миналата година Жизел Бюндхен измести Ума Търман като лице на фимрата. Сега Евандро ще рекламира мъжката колекция на марката за сезон есен-зима 2006/07.

Евандро е и един от любимите модели на Долче и Габана, които го превърнаха в звездата на своето дефиле по време на седмицата на модата, пролет-лято 2006, в Ню Йорк.

Всички тези успехи помогнаха на Евандро да влезе в класацията на 20-те най-успешни мъжки модели в света, подредени от специализирания моден сайт Models.com.

Вижте още от бразилския блясък на Евандро

КоментариКоментари