IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд не иска да предаде щафетата

11 юни 2013 09 20

В броя на сп. Muse тя се „завръща“, макар че на практика никога не е напускала модната сцена

Снимка: сп. Muse

Снимка: сп. Muse

Синди Крауфорд не е изчезвала от модния подиум, но списание Muse заговори за нейното „завръщане". Може би, защото във фотосесията на летния брой топмоделът показва своето безсмъртие и вечна младост. Досущ като някоя приказна героиня, която пие отвари, за да се пребори с възрастта, в Крауфорд не виждаме промяна при сравнение на кадри сега и отпреди десет години.

Лицето и тялото ѝ си остават прелестни, с гладка и стегната кожа и един нежен сексапил, към който е прибавено усещането за зрялост. Но това е само усещане, което не остава отпечатък върху образа на Синди.

Дамата е на 47 години и вероятно е втората най-възрастна действаща моделка след Линда Еванджелиста (48), която също окупира доста модни корици напоследък.

Наскоро се заговори, че Крауфорд си има заместничка в лицето на 24-годишната Кендра Спиърс. Хубавицата е на половината на годините на Синди и също като нея има нежна бенка над устната си. И макар да се кичи с епитета „младата Синди Крауфорд", нейната предшественичка не смята да ходи никъде.

И за да го докаже, Синди застава пред обектива на Мариано Виванко на покрива на един небостъргач, където демонстрира прелестните си крака, облечена в блейзъри и ефектни рокли. Топмоделът представя облекла на Fendi, Gucci, Ralph Lauren, Christian Dior, Tom Ford, Emporio Armani и Jil Sande, подбрани от стилистката Бен Фентън.

Вижте защо тя е класи над по-младите си наследнички в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

( преди 10 години )
красиви жени има много.Синди е само една от тях.Просто пазарът се е усетил,че 40,50,60+ годишните са също таргет и имат пари за вземане.Това става най-лесно като им се покаже модел на техните години и от тяхната младост.Така им се внушава,че няма проблем и те да изглеждат перфектно.Трябва само да си закупят дрешката,която Синди,Линда,Наоми и ко.носят...нищо работа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар