IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-големият конкурент на VS атакува медийния свят

24 юни 2013 09 20

Моделите на Sports Illustrated, начело с Емили Ди Донато са на път да изместят ангелите по сексапил

Снимка: сп. Vogue

Снимка: сп. Vogue

Модният бранш е бойно поле, в което конкуренцията е жестока. И макар да не се лее кръв, и воините да са греховни изкушения, победата си остава висша цел, а тя е под формата на слава, признание и медийни корици. Два лейбъла отдавна са си обявили негласна война, защото са най-големите фабрики за красавици през последните години – това са Victoria's Secret и Sports Illustrated.

Първата успя да направи звезди от модели като Адриана Лима, Кандис Суонепол, Дауцен Крос, Алесандра Амброзио, Карли Клос, Ерин Хедъртън и т.н. Едно от златните момичета на марката – Миранда Кер, вече не носи етикета VS, което е добра новина за конкуренцията.

Sports Illustrated от своя страна гордо може да се фука с лицата си Ирина Шейк и Кейт Ъптън. И двете дами са всепризнати сексбомби, а втората дори е смъртен враг на Victoria's Secret, след като оттам я обидиха, че е недостойна да бъде техен ангел и никога не биха я пуснали на свое шоу.

Кейт Ъптън, Снимка: Redemption Choppers Spring/Summer 2013 Campaign

Напоследък обаче интерес провокират още няколко красавици под шапката на този бранд. Криси Тейгън (27) със сигурност ще спечели мъжката аудитория, тъй като позира чисто гола в новия брой на британското GQ.

Кристи Тейгън, Снимка: GQ

Алиса Милър (23) пък освен че е млада и секси, е новото гадже на актьора Джейк Гиленхал, което автоматично я поставя под светлината на прожекторите. Преди нея леглото на хубавеца топлеше колежката ѝ Емили Ди Донато.

Алиса Милър, Снимка: Sports Illustrated

22-годишната моделка на Sports Illustrated все по-често има присъствие в модната библия Vogue, като през април в парижкото издание дори разголи гърди пред фотографа Джиампаоло Сгура. Той е отговорен и за юлската ѝ сесия за испанския Vogue.

Емили Ди Донато, Снимка: Vogue

В нея дамата показва своята чувственост в нежни рокли и костюми. Цветовата гама варира – бледорозово, екрю, шампанско, бяло, черно и кафяво. Тежките и гъсти коси на Емили се спускат от едната ѝ страна, а устните и са толкова плътни и сочни, че плачат за целувки.

Който обходи с поглед тялото и лицето на Емили, ще види защо тя е заплаха за останалите ѝ колежки. Убедете се и вие, като разгледате галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари