IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тялото пресъздаде корица на Playboy отпреди 20 години

4 юли 2013 06 50

Ел Макферсън отново остава по чорапи, този път за Harper's Bazaar

Снимка: сп. Harper's Bazaar

Снимка: сп. Harper's Bazaar

Ел Макферсън беше на 30 години, когато свали всичките си дрехи за корицата на Playboy и остана само по тънки черни чорапи. Близо 20 години по-късно 49-годишният топмодел с прозвище Тялото прави препратка към този момент от кариерата си, позирайки за друга корица – на модното списание Harper's Bazaar.

Повечето годинки на дамата могат да се познаят само, ако човек се вгледа в лицето ѝ, защото фигурата ѝ не е мръднала и със сантиметър. А и за щастие, този път редакторите на австралийското издание на медията са минимализирали компютърните ефекти и ретуша и дори сладките лунички по раменете на Ел могат да се видят с просто око.

За кадрите Макферсън застава пред фотографа Браян Адамс, а за фотосесията главният редактор Кели Хъш казва: „ Тя е в невероятна форма за жена, която ще стане скоро на 50. Надявам се кадрите на Браян Адамс да бъдат толкова иконични, колкото тези за корицата на Playboy през 1994 г.".

Ел преди почти 20 години за Playboy, Снимка: Playboy

След дебюта си в мъжката библия Ел роди две деца – Арпад (15) и Аурелий (10) на милионера Арпад Бюсон, който е баща и на дъщерята на Ума Търман. Макферсън вече не е с богаташа, но пък си е хванала друг. Дамата е сгодена за милиардера Джефри Софър.

Все пак да се будиш сутрин до Тялото, си е голямо постижение за всеки мъж. Особено ако дамата изхвърли нощницата и стои по тези секси чорапки, по които може да я видите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

snake ( преди 10 години )
Българчетата са доста злобни и завистливи ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар