IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алесандра Амброзио превзе и ИТ- сферата

22 август 2013 10 00

Дамата сменя няколко образа за рекламата на ИТ-компания

Снимка: KIO Networks Mexico 2013

Снимка: KIO Networks Mexico 2013

Ит-специалистите отдавна излязоха от рамката на скучните хора с очилца, които в ранните си години са били определяни като зубъри. Този бранш се разраства буквално със секунди и става все по-иновативен дори в рекламата си.

За последната си кампания технологичната компания KIO Networks решава да бръкне малко в мъжките фантазии и да използва услугите на един ангел от лейбъла Victoria's Secret , а именно Алсандра Амброзио.

Очарователната красавица снима серия от кадри, като във всеки пише: „Ние обичаме ИТ". Амброзио влиза в образа на пиколо, на секси крадла като Катрин Зита-Джоунс в „Клопка", на бизнес дама, секретарка и разбира се, в обичайното си амплоа – на ангел, само че без крилца, а с ултракъса, розова медицинска униформа. Всички тези нейни роли целят да обяснят на потенциалния потребител, че KIO Networks може да се погрижи за много неща и да ви стане пръв помощник.

Сексапилната визия на Алесандра се допълва и от различни очила с цветни рамки. Просто няма как да устои човек и да не се обади на номерът, посочен на една от снимките. Още повече, когато Амброзио ви казва: "Обади ми се!" с аленочервените си устни.

Вижте креативните рекламни кадри в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари