IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миранда Кер не е ангел

26 август 2013 10 00

Съпругата на Орландо Блум позира за SUNDAY STYLE

Снимка: SUNDAY STYLE

Снимка: SUNDAY STYLE

Една от първите асоциации с Миранда Кер е нейното ангелско излъчване, както и названието ѝ на „ангел“, като част от голямото семейство на Victoria's Secret. Изглежда обаче не всичко хора приемат красивия модел по този начин. Новата фотосесия с участието на прекрасната съпруга на Орландо Блум носи името „Тя не е ангел“.

Самата Миранда признава, че хората не трябва да се заблуждават заради нейното миловидно лице, тъй като тя е една борбена майка. Моделът споделя още, че знае точно какво иска от живота и не се страхува да пита. Въпреки категоричното заглавие на фотосесията, в нея Миранда има нежно ангелско излъчване.

Кер позира пред обектива на фотографа Алекс Пери, като за снимачна локация е избрана стара къща с големи прозорци и светли, захабени стени. Единственият акцент е самата Миранда, която е облечена в красиви и изящни рокли. Те са изработени от нежни материи с детайли от дантела.


На една от снимките ексмоделът на Victoria's Secret е облечен в нежна, феерична рокля в телесен цвят, на която наистина прилича на ангел. В допълнение към това усещане е и изчистената визия на Миранда – лек грим и непретенциозна прическа.

Влезте в галерията и разгледайте снимките останалите снимки от фотосесията, специално заснета за SUNDAY STYLE.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари