IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъмният ангел Джесика Алба

4 септември 2013 09 15

Актрисата показва своето сериозно, но романтично излъчване в септемврийския брой на калифорнийското списание C

Снимка: сп. C

Снимка: сп. C

Джесика Алба изглежда максимално естествена, елегантна, сериозна и красива на корицата на калифорнийското списание за стил C (за броя септември/2012). 32-годишната актриса и успешна бизнес дама позира в изключително ефектна черна рокля на Armani на кадъра за корица. За вътрешните снимки, дело на фотографа Диего Учитъл, фината брюнетка носи тоалети на Dior в монохромни цветове. Джесика е толкова сладка и секси в тази фотосесия, че човек трудно може да си представи, че е майка на две деца.

Този път тя не показва много плът, въпреки че се слави с една от най-хубавите фигури в Холивуд. Снимките са в близък план и акцентират върху красивото ѝ лице.

Изисканият и в същото време семпъл стайлинг на сесията е направен от Карла Уелч, а фризьорът, който е оформил меките блестящи кичури на Алба се казва Ренато Кампора. За нейния дискретен, но изящен грим се е погрижил Бу Нелсън.

В интервюто за изданието звездата споделя тайната на своя успешен брак с Кеш Уорън, с когото наскоро отпразнуваха 5 години семеен живот. Тя казва: „Имах късмет да се сдобия с най-добрия съпруг на света. Той ме засипва с подаръци и досега, въпреки че сме заедно вече доста години. Той е страшно мил, а и връзката ни придоби съвсем различен нюанс, откакто станахме родители. Сякаш се свързахме за втори път."

Вижте снимките на Джесика Алба за калифорнийското списание C в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари