IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Натали Портман се завръща на холивудския небосклон

28 септември 2013 06 16

Американската актриса показва естествената си красота от корицата на британския Elle

Снимка: сп.Elle

Снимка: сп.Elle

Натали Портман се завръща на кориците на модните списания за радост на своите фенове. След големия си успех с лентата „Черният лебед" през 2010-11 г. (когато спечели наградата си „Оскар"), Портман роди сина си Алеф и се омъжи за хореографа Бенжамин Милипие (с когото се запозна по време на снимките на хита на Дарън Арнофски).

След тази промяна в личния си живот, красивата брюнетка спря да се показва толкова често по страниците на списанията, но за наша радост сега тя позира за новия брой на британското издание на Elle (ноември/2013) и е по-прекрасна от всякога.

Родената в Йерусалим американска актриса, която от няколко години е лице на марката Dior, изглежда като един истински ангел, докато ни хипнотизира с топлите си кафяви очи. Талантливата 32-годишна актриса носи елегантни тоалети на Versace, Barbara Bui и Rodarte, които загатват фината ѝ фигура. Стилист на сесията е Алисън Едмънд, а неин фотограф е Кай Зи Фън.

Интервюто за изданието със звездата е направено от нейния приятел и колега – актьора Том Хидълстин, с когото си партнират във приключенския екшън „ТОР: Светът на мрака", чиято световна премиера пък е в края на октомври. Вероятно Портман се е чувствала уютно по време на разговора си с Том, с когото са обсъждали теми като феминизъм, полова дискриминация, както и любимия си филм - „Мръсни танци".

Вижте снимките на Натали в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари