IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс и Dior – перфектната двойка

22 октомври 2013 11 00

Актрисата краси и корицата на Elle през ноември

Снимка: сп. Elle

Снимка: сп. Elle

От агресивна и съблазнителна, до невинна и и наивна – Дженифър Лорънс изглежда зашеметяващо на всяка корица, на която се появи, без значение в каква „роля“ влиза. След като покори света от корицата на Harper's Bazaar UK с изкусителните си червени устни и провокативен сексапил, през октомври тя по-плахо наднича и от страниците на сп. Elle.

Облечена от главата до петите в Dior, дамата е много стилна и елегантна. 23-годишната актриса все по-успешно се налага на големия екран, а след „Оскар“-а, който спечели тази година, се превърна в една от най-младите и успешни звезди в киното.

И докато в Harper's Bazaar UK Лорънс говореше за диети и хранене, както и за злобните думи на хората, които я наричат „дебела“, в Elle тя се въздържа от тази тема. Далеч по-интересно е участието ѝ във втората част на „Игри на глада“ – „The Hunger Games: Catching Fire“. В нея дамата си партнира отново с Лиъм Хемсуърт и с Джош Хътчърсън, който дори сподели, че се надява героите им в лентата да правят тройка.

И докато той си мечтае за сексуални изживявания с Дженифър и Лиъм, вие може да се насладите на тоалетите на модна къща Dior в галерията ни. Роклите просто се изливат по тялото на Лорънс и я превръщат в перфектното лице на модния лейбъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари