IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветя, злато и градски силует в колекцията на Риана

24 октомври 2013 13 10

В началото на ноември може да си поръчате онлайн любимата ви дреха от Рири

Кадър от рекламната кампания на колекцията на Риана за River Island. Снимка: Vogue UK

Кадър от рекламната кампания на колекцията на Риана за River Island. Снимка: Vogue UK

Рядко се случва да видим провокативната Риана женствена и нежна, а толкова романтична, колкото е новата ѝ коледна колекция за River Island не сме я виждали. Колекцията вече е факт. Официално продажбите ще стартират онлайн от 7 ноември. Очевидно е, че певицата е получила вдъхновение за създаването на колекцията си, слушайки коледни песни или мислейки за подаръците и празника в червено и златно. Това са открояващи се цветове и детайли, наред с базовия черен цвят. Флорални мотиви и златисти елементи носят елегантност на линията.

Интересен е изборът на Рири да комбинира флоралните мотиви с материя като велур, което създава луксозно излъчване на дрехите. Това е находчиво и умно решение на един истински дизайнер. Не ни изненадват прилепналите по тялото рокли и поли, както и момчешкият стил на късите якета, дънковите гащеризони и елеци. За Риана зимата е приятна, когато е комфортна и това е причината да включи в дизайна на дрехите си и доста кожа с дълъг косъм по качулките, шапките и яките. Карето е основният мотив в тази колекция, заедно с червено и златно за пълен коледен разкош.

Колекцията и кадри от рекламната кампания може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари