IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Vogue и Кавали призна Ирина Шейк

26 октомври 2013 11 01

Дизайнерът се спря на рускинята за новата си колекция към марката C&A

Снимка: Roberto Cavalli Capsule Collection for C&A Brazil 2013

Снимка: Roberto Cavalli Capsule Collection for C&A Brazil 2013

След като се добра до първата си корица на Vogue, Ирина Шейк привлече вниманието и на италианския дизайнер Роберто Кавали. Модният корифей сътвори специална капсулна колекция за холандския бранд C&A, само че за бразилския му клон. И докато в миналото 72-годишният дизайнер е работил с модели като Кейт Мос, Наоми Кембъл, Жизел Бюндхен и Джорджа Мей Джагър, сега Роберто се спря на руската красавица, която да представи облеклата му.

„Когато си мисля за колекцията, си представям фантастични партита, в които всички жени са облечени в бляскави и женствени дрехи“, обясни Кавали.

Разбира се и в тази негова колекция акцент са анималистичните принтове, които са и негова запазена марка. „Вдъхновението ми винаги идва от чудесата на природата... фантазиите, цветовете и радостта!“, сподели дизайнерът.

И ето че природата активно участва в нея не само като шарки, но и като фон. Ирина позира на морския бряг, седнала върху стара рибарска лодка на малко кейче. Във фона се вижда и стара рибарска колиба и в някои кадри Шейк си партнира с кон.

Снимките вижте в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари