IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд позира в мъжки дрехи

15 ноември 2013 15 00

Супермоделът показва неувяхващата си красота в поредната секси фотосесия

Снимка: сп.V

Снимка: сп.V

Синди Крауфорд е един от най-известните супермодели в света, който може да се похвали с кариера, дълга повече от три десетилетия. Явно обаче американската красавица няма намерение да забави темпото, въпреки че вече е на 47 години.

Последната фотосесия на Синди е за списание V (за брой зима/2013) и в нея тя отново показва вечно младата си фигура и то в черно-бяла серия от снимки. Крауфорд позира полугола в гората, на нещо като импровизиран пикник с одеяло и палатка, а компания ѝ прави горещ и доста по-млад от нея мъж (моделът Клемент Чабернауд).

Супермоделът носи само мъжки облекла – ризи, дънки, фланелки, кожено яке и ботуши и др. на марки като Tom Ford, GAP и Ralph Lauren. Фотосесията с еротични акценти е дело на модния фотограф Себастиан Фаена.

Стайлингът е направен от Сараян Хоаре, а дългата коса на красавицата, която е и нейна запазена марка, е оформена от Шей Асаул.

Вижте последната фотосесия на супермодела в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

citysexylingerie ( преди 10 години )
Аз силно препоръчвам този сайт за късно облекло дизайн, линк:http://***.citysexylingerie.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар