IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирландски разбойник прелъсти френската кралица

19 юли 2006 15 28

Топ моделът Джейми Дорнан стана любовник на Мария Антоанета в едноименния филм, превзе Диор и се готви да стане поп звезда

Ирландски разбойник прелъсти френската кралица

Вижте още от ирландското лошо момче...тук

Джейми Дорнан
е новата звезда на модния подиум и изгряваща такава в киното.

24-годишният своенравен ирландец е един от най-търсените манекени, като наскоро Dior го ангажираха за свое лице.

Джейми е участвал и в кампании на модните империи Calvin Klein и Tommy Hilfiger.

Роденият в Белфаст хубавец, изобщо не е предполагал, че сте стане модел. Бурният младеж често участвал в различни улични сбивания и се държал като истинско лошо момче. Бурният му живот, обаче спрял, след като местна модна агенция го забелязала и той се впуснал във водите на модния бизнес.

„В Америка е достатъчно да поговориш с някои хора с ирландски акцент и те буквално се влюбват в теб. Смятат, че си много готин и те наемат“, коментира как е постигнал успеха си отвъд Океана Джейми.

Освен успехите си на подиума той направи и сериозна роля в най-новия филм на наградената с „Оскар“ режисьорка София Копола.

Джейми се превъплати в образа на любовника на последната френска кралица Мария Антоанета в едноименната лента.

Ирландският модел играе граф Алекс фон Ферсен, който е истинска историческа фигура и е спряган за истинския баща на наследника на гилотинираните Луи XVI и Мария Антоанета.

И ако това ви се струва малко, Джейми има намерение да пробие и в музикалния бизнес. В момента той работи върху първия си албум с известен лондонски продуцент и се надява скоро да се развихри в класациите.

Освен динамична кариера, Джейми има и доста бурен личен живот. Сред завоеванията му са британската кинозвезда Кийра Найтли и множество топ модели.

Вижте още от ирландското лошо момче...тук

КоментариКоментари