IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Копола има харизмата на Мария Калас и излъчването на София Лорен

17 февруари 2014 14 40

Поне това е мнението за американската режисьорка на редакторите на италианския Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Дъщерята на великия режисьор Франсис Форд Копола – София Копола позира за корицата на италианския Vogue (февруари/2014). Сесията с американската режисьорка, актриса и продуцент, е дело на легендарния моден фотограф Стивън Мейзъл. София позира в шикозен стайлинг, направен от Карл Темплър, като дрехите, които тя носи са на Dolce&Gabbana.

София е с италиански произход, но всъщност си е истинска калифорнийка. Въпреки това тя обича някои неща, свързани с нейните корени, като любовта към фамилията, към тестените изделия и към Средиземноморието.

„Притеснявах се, че този велик фотограф Стивън Мейзъл ще ме убеди да си обръсна веждите или нещо подобно за тази фотосесия, но това не се случи“, казва облекчено София за въпросните снимки.

Според италианците (тя е красила корицата на Vogue, Италия и през декември 1992 г.) София има харизмата на оперната прима Мария Калас и излъчването на великата италианска актриса София Лорен. Едно е ясно за мис Копола – тя успя да тръгне по стъпките на баща си и рискува да бъде смазана от тежестта на фамилното си име, но това не се случи.

Тя направи няколко много успешни филма като „Изгубени в превода“ със Скарлет Йохансон, „Мария Антоанета“ с Кирстен Дънст и „Блясък“ с Ема Уотсън. 42-годишната режисьорка е известна и с характерния си стил на обличане и затова статията за нея носи заглавието „Стил без усилие“.

Вижте снимките на София Копола в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

yakuza ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )
Много грозна и с грозно излъчване. Сигурно е много непрятен човек.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Много грозна и с грозно излъчване. Сигурно е много непрятен човек.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
pipinana ( преди 10 години )