IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Херцигова замени Моника Белучи като муза на D&G

28 февруари 2014 08 20

Чешкият супермодел е новото рекламно лице на италианския моден бранд

Снимка: Dolce&Gabbana

Снимка: Dolce&Gabbana

Ева Херцигова замени звездата Моника Белучи като муза на марката Dolce & Gabbana. Тя е лице на новата рекламна кампания на бранда пролет-лято 2014. Освен това красивият супермодел е звездата от новата корица на списание Harper's Bazaar, Испания (март 2014), където носи изцяло дрехи на италианския бранд.

Чешката красавица позира за изданието пред модния фотограф Нико, а стайлингът на сесията е дело на стилиста Хуан Себриан. Великолепната Ева, която стана майка на трети син миналата година, продължава да е един от най-търсените модели в света. Тя от доста години живее в Милано и е обвързана с италианския бизнесмен Грегорио и като че ли вече доста е попила от сексапила, характерен за италианките, въпреки че продължава да носи славянския си чар.

Освен 41-годишната блондинка в кампанията на D & G отново виждаме прекрасния модел Бианка Балти. Двете дами ни показват, че тази пролет точките и флоралните мотиви отново ще са на мода .

Вижте снимките на Ева в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )
Анонимен ( преди 10 години )