IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алесандра Амброзио стартира свой моден бранд

6 март 2014 08 16

Марката на бразилския супермодел ще се казва Ale by Alessandra

Снимка: Ale by Alessandra

Снимка: Ale by Alessandra

Бразилският супермодел Алесандра Амброзио пуска своя собствена линия облекла, която ще носи името Ale by Alessandra. Модната марка ще дебютира на пазара на 17-ти март 2014-та. Ангелът на Victoria's Secret споделя, че е супер развълнувана от това, че пуска свой моден лейбъл, който ще се появи най-напред в калифорнийската верига Planet Blue.

С тази своя стъпка Алесандра тръгва по утъпканата пътека на своите колежки Жизел Бюндхен, Бар Рафаели и Ел Макферсън, които също успяха да наложат своите търговски марки на пазара.

Линията на Алесандра е в автентичен бохемски стил, който носи плажно, ваканционно настроение.

Освен тези добри бизнес новини около Амброзио, тя продължава да работи и като модел. Представяме ви нейната последна фотосесия за списание S Moda. Кадрите са дело на фотографа Ерик Гюлейман, а красивата брюнетка позира в тоалети не от своя бранд, а на топ марки като Gucci, Diesel и Celine.

Красавицата е снимана по плажовете на Южна Калифорния в същото готино, спортно и безгрижно настроение, което носи и нейната собствена колекция.

Вижте снимките на Алесандра за Ale by Alessandra и за S Moda в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Katnip ( преди 10 години )
Нищо особено.Те вече всички станаха дизайнери и дизайнерки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )