IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои според нас са най-добрите визии от Оскарите

4 март 2014 06 42

Звездите за пореден път доказват, че външният вид е достатъчен повод за овации в Холивуд

Дженифър Лорънс Снимка: Reuters

Дженифър Лорънс Снимка: Reuters

За 86-ти път Американската филмова акадамеия връчи наградите си „Оскар". След месеци надпревара, изразяваща се в интервютра, отличия и няколко червени килима, дойде ред и на истинския червен килим на Холивуд. И не случайно повечето от вас са изкарали нощта на 2-ри срещу 3-ти март пред екрана в трепетно очакване на появата на заслепяващите с присъствието си талантливи дами и избора им на тоалети. Вашите фаворити са почти като нашите, но все пак нека да отличим най-заслужаващите вниманието ни рокли от паметното бляскаво събитие.

От смели цветове до невевроятни линии на кройките, няколко актриси се възползваха от възможността да провокират с безстрашие в стила по начин, по който го направиха и с ролите си във филмите. Изглеждащи зашеметяващо, грациозно високи и изключително слаби, някои от тях всъщност бяха истински образци на стил и заслужено самочувствие. Тези, които успяха да овладеят перфектното съчетание между всички изброени характеристики, сме включили в класацията за най-елегантните визии от Оскарите.

Започваме с Дженифър Лорънс – тя все още е най-добрата реклама на роклята Dior. За нея и най-семплият силует е елегантен, но и вдъхващ увереност. Независимо дали няма да я „подхлъзне" към ново падане. Но това само я „подхлъзва" още повече към нашите сърца!

Кои са останалите спиращи дъха визии на дамите от Холивуд, вижте в галерията ни!

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )