IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тери Ричардсън отново застана пред камерата

6 юни 2014 07 49

Ръката на чудатия фотограф е разпознаваема в кампанията на Valentino

Снимка: Valentino

Снимка: Valentino

Докато редица марки и компании ясно заявиха, че нямат намерение да продължават сътрудничеството си с фотографа Тери Ричардсън след обвиненията към него в сексуален тормоз над модели, водеща модна компания застана зад него. Това е модна къща Valentino. В крайна сметка съдът доказа, че обвиненията срещу Ричардсън са фалшиви, но дори и това да не се бе случило, зад гърба на Тери застава именно Валентино Гаравани.

За трети пореден сезон Ричардсън е предпочитаната фигура в рекламните кампании на Valentino. Тази година е на показ само изящно и силно татуираната му ръка, но достатъчно разпознаваема. Новата колекция на марката Camubutterfly от чанти и аксесоари (дума, образувана от миксирането на английските думи за камуфлаж и пеперуда) носи име и концепция, които съвпадат до голяма степен с рисунките по ръцете на фотографа. Дори един от разпознаваемите за Тери жестове е промъкнат в един от кадрите, държейки дамски клъч.

Може би самият Валентино се надява този тип рекламна кампания да повиши популярността на колекцията от чанти и аксесоари, но е факт, че разпознаваемостта и на двете имена е достатъчно голяма в бранша.

Снимка: Valentino

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари