IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бианка Балти – прелестната муза на Dolce&Gabbana

3 октомври 2014 12 00

Красавицата позира за списание Emirates Woman

Снимка: Emirates Woman

Снимка: Emirates Woman

Бианка Балти е символ на женственост, красота и нежност в едно. Неслучайно наскоро списание Playboy я определи като „най-сексапилния италиански модел в света“ и неслучайно именно Бианка е музата на талантливите дизайнери от Dolce&Gabbana.

Всъщност до голяма степен успеха си в модата красавицата дължи именно на двамата световноизвестни дизайнери, които популяризираха и наложиха нейното лице в модния свят. В момента Бианка се радва на плодовете на това сътрудничество, превръщайки се в третия най-добре платен модел в Италия.

Последната фотосесия с участието на очарователната Балти е за списание Emirates Woman. Снимките са заснети от фотографа Тим Зарагоса, а в интервюто към изданието Бианка споделя какво мисли за сътрудничеството си с Dolce&Gabbana и за съвместната си работа с Дейвид Ганди.

Яростен привърженик на италианската дизайнерска марка, моделът признава: „Когато отида в бутиците на Dolce&Gabbana, мога да избера тоалетите за ежедневието ми, както и за моите специални вечери и събития. Те имат реалистичен поглед за жените, те обичат жените и имат толкова добър вкус. Не са много дизайнерите, които имат тази способност“.

Бианка споделя още, че изпитва голямо уважение към Доменико Долче и Стефано Габана, и ще им бъде вечно благодарна, защото са повярвали в нея. „Аз никога няма да ги разочаровам. Те ме карат да се гордея, че съм лицето на тяхната марка, защото са много повече от просто бранд: те са любящо семейство, усърдни в работата си и велики хора“, признава още красавицата.

Що се отнася до един от най-привлекателните мъже в света на модата, Дейвид Ганди, италианският модел споделя, че работата с него е „голяма чест и невероятно преживяване“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте последната фотосесия на прекрасната Бианка Балти за списание Emirates Woman.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари