IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Латино „убиец“ направи удар по Коледа

20 декември 2006 15 56

Горещият италианец Мео Фасано е новата звезда на европейската модна сцена, освен това владее карате до убийствено съвършенство и e сам, самичък - необвързан

Латино „убиец“ направи удар по Коледа

Вижте още от латино чара на Мео

Латино
изкусител е новата звезда на световната мъжка мода. 22-годишният Бартоломео Фасано е на път да стане поредното голямо лице в бизнеса, след като подписа купища ударни договори с редица известни марки.

Бартоломео или на кратко Мео, който е роден в Южна Италия, ще има тежката задача да се конкурира с бразилските си колеги, които са най-търсените модели в света за момента, както при мъжете, така и при дамите.

Най-големият удар на Мео е сделката му за рекламно лице на престижната италианска марка Dsquared2. Той вече бе лице на пролетно-лятната кампания на фирмата, където участва заедно със супермодели като Кармен Каас и Йожени Бодер.

Мео тренира кик бокс и карате, и изобщо всички видове бойни спортове, които е започнал да учи още от 12-годишен и владее с убийствено майсторство.

Италианецът е със свободно сърце, така че, ако има заинтересувани дами – моля в атака. Мео се оказва, че няма и никави предрасъдъци и наскоро се появи на корицата на едно от най-продаваните гей списания в Европа – френското „Pref“.

„Щом Брад Пит и Дейвид Бекъм се снимаха за гей списания, и за мога. В това няма нищо смущаващо“, споделя смуглият латинец.

Вижте още от латино чара на Мео

КоментариКоментари