IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Треньор, модел, студент – горещи устни от Ню Йорк

29 януари 2007 16 03

Андрес Санчез е не само пресен и обещаващ модел от Ню Йорк - той е и студент, персонален фитнес инструктор и...бивш бодигард и стриптийзьор

Треньор, модел, студент – горещи устни от Ню Йорк

Вижте още от Андрес...тук

Какво ще кажете за комбинация от модел, треньор и студент по актьорско майсторство – май идва малко вповече.

Не и за Андрес Санчез – 24-годишен пробиващ модел от Ню Йорк. Засега Анди наистина държи повече на модния бизнес, защото това му дава възможност да изразява себе си. А да, мистър Санчез дори е работил и като стриптийзьор, но според него срамна работа няма.

Латино младежът сега се е отдал на ученето и дели времето си между Ню Йорк и Бостън. Иска освен като модел, да успее и като актьор.

Андрес е бил открит за модния бизнес по време на почивка в Мексико. Въпреки блестящите перспективи пред него, мускулестият модел не се отказва и от професията си на личен спортен инструктор - и то не само фитнес, а и доста други спортове, сред което плуване, спининг и още. Тялото преди всичко.

Забравихме да кажем, че преди да се захване с модния бизнес, Анди е бил и охранител.

Какво ли не му е минало през главата. Стискаме му палци за успешна кариера. Между другото, той харесва най-много в тялото си не мускулите, а устните. Чувствителен тип.

Вижте още от Андрес...тук

КоментариКоментари