Виктория Бекъм прави всичко със стил, включително и тренировките си. Половинката на Дейвид качи в профила си в Instagram селфи, на което тича на бягаща пътека в рокля, слънчеви очила и токчета.

43-годишната бивша спайска позира в дреха от есенната си тазгодишна колекция и виненочервени боти на тънък ток, а поводът за селфито изглежда е партньорството ѝ с Reebok, което обяви по-рано през изминалата седмица, тъй като спортният уред е брандиран с името на марката. Не е ясно точно какво ще прави за лейбъла дизайнерката, но вероятно ще е нещо спортно-елегантно, което е специалитетът на Виктория.

Наскоро г-жа Бекъм коментира последната си колекция пред ETonline по следния начин: „Знаете ли, всичко започна с идеята за женската сила. В началото достигах жените чрез музиката, сега го правя чрез красотата. Мога да го правя с модата. Аз съм момиче, обичам жените. Научих толкова много от присъствието си на червения килим и снимането на фотосесии. Научих много трикове – и в облеклото, и в грима – и искам да ги споделя с другите жени. И знаете ли, ако успея да споделя наученото, ще е страхотно“.