Една любов доведе до промени в редиците на момичетата на времето в Нова тв. След близо 20 години пред картата Деси Банова вече няма да съобщава прогнозата, пише Dnes.bg.

Блондинката се залюби през миналата година с президента Росен Плевнелиев и явно ще търси по-сериозен статус в телевизионните среди.

Още по темата

Нейните странични дейности извън съобщаването на градусите и атмосферното налягане включваха участия на световни форуми по темата за климатичните промени. Именно на подобно събитие тя за първи път се среща с Плевнелиев и го интервюира в качеството му на действащ президент на страната.

Няколко години по-късно и двамата се разделиха с половинките си, за да сложат началото на романс, който бе обсъждан широко през последните месеци. И Деси, и Росен твърдят, че са открили дълго търсената половинка, като Банова го придружи и в ложите на Българската Коледа. Те посрещнаха заедно новата година в Банско, като Банова се похвали, че е получила безценни уроци по ски от своя любим.

В Нова тв вече са намерили заместничка на блондинката и това е моделът на „Ивет фешън“ Нора Шопова. Тя е снимала за редица известни списания, включително и турския Vogue. Тя няма опит в телевизия, но от няколко месеца насам си търси работа като говорителка на времето.