IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моделът Нора Шопова сменя Деси Банова като синоптичка

15 януари 2018 07 10

Любовницата на Плевнелиев спира с прогнозите

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Една любов доведе до промени в редиците на момичетата на времето в Нова тв. След близо 20 години пред картата Деси Банова вече няма да съобщава прогнозата, пише Dnes.bg.

Блондинката се залюби през миналата година с президента Росен Плевнелиев и явно ще търси по-сериозен статус в телевизионните среди.

Нейните странични дейности извън съобщаването на градусите и атмосферното налягане включваха участия на световни форуми по темата за климатичните промени. Именно на подобно събитие тя за първи път се среща с Плевнелиев и го интервюира в качеството му на действащ президент на страната.

Няколко години по-късно и двамата се разделиха с половинките си, за да сложат началото на романс, който бе обсъждан широко през последните месеци. И Деси, и Росен твърдят, че са открили дълго търсената половинка, като Банова го придружи и в ложите на Българската Коледа. Те посрещнаха заедно новата година в Банско, като Банова се похвали, че е получила безценни уроци по ски от своя любим.

В Нова тв вече са намерили заместничка на блондинката и това е моделът на „Ивет фешън“ Нора Шопова. Тя е снимала за редица известни списания, включително и турския Vogue. Тя няма опит в телевизия, но от няколко месеца насам си търси работа като говорителка на времето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Браво ( преди 6 години )
Най- накрая едно момиче с интелигентно излъчване!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Истината ( преди 6 години )
Стига сте пробутвали анорексички за красиви..Обърквате психиката на младите момичета,навсякъде по света вече са актуални жените с извивки,излъчващи здрав и нормален вид.Тази освен,че прилича на концлагерист и е набеждавана за известна,не става за телевизионна водеща-с един текст едва се справи.Много важно,че е ходеща закачалка за дрехи,как пък някоя красива жена,работеща в завод не се котира като успешна...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
гост ( преди 6 години )
Много безлична и обикновена, незапомняща се с нищо!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
NN ( преди 6 години )
Браво на Нора Шопова - красиво и умно момиче!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар