Какво може да се случи, когато на едно място се съберат 43 жени – купон забранен за мъже, но пък с вход свободен за най-красивите дами на София.

Жени Калканджиева, която от 1995 година носи без излишна суета и поза титлата на една от най-красивите българки, покани на празника си точно 43 дами в столичен клуб. Шефката на Visages навърши на 20 февруари точно толкова години, които толкова не ѝ личат, но пък толкова ѝ отива да е кралицата на най-щурите забавления. В такова се превърна и партито ѝ.

Сред дамите, които вдигнаха наздравица за приятелката си бяха Ирена Милянкова, София Борисова с дъщеря ѝ, Мая Антова, Кали, Ива Екимова, Петя Раева, носителките на титлите „Мис България“ Росица Иванова, Габриела Василева, както и Куини Алис. Жени бе обсипана от най-близките си с цветя и подаръци и благопожелания за здраве и много любов.

Единствената загадка на вечерта остана огромната лимитирана бутилка вино, която Жени получи. В разгара на купона мистериозен куриер поднесе на рожденичката уникалната бутилка с етикет „Better Half“, което в превод на български означава „По-добрата половинка“.