IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радост Тодорова с романтично послание за Георги Костадинов

3 април 2019 09 00

Миската ще става майка

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„Мис Футбол“ Радост Тодорова отправи романтично послание към любимия си. Тя се похвали във Фейсбук, че двамата са заедно от две години и имат сериозни планове за бъдещето.

Красавицата сподели снимка, на която държи голям букет от рози в скута си. Тя бе придружена от текста: „Ох, всички, които ме познават добре, ще се досетят колко време мислих какво да напиша.... нали съм си поет романтик, НО.... в случая искам да кажа само едно огромно БЛАГОДАРЯ на Човека с главно „Ч“, който ме уважава, обича, цени и подкрепя както в проектите и радостите ми, така и в неуспехите и в трудностите по пътя ми! Човекът, с когото изживях най-хубавите две години от живота си и с когото виждам бъдещето си!“.

Радост излиза с национала Георги Костадинов. Въпреки че той играе за „Арсенал“ (Тула), двамата успяват да запазят връзката си и в момента очакват първото си дете.

Миската все още не е потвърдила новината, че ще става майка, но често споделя клипове и снимки с новородени. На един от общите ѝ кадри с футболиста той държи ръката си на корема ѝ.

Радост Тодорова представи страната ни на престижния конкурс „Мис Вселена“ през 2015 г. Тогава тя се прочу с искрената си реакция по време на шоуто. След като водещият се обърка и сложи короната на Ариадна Гутиерес Аревало (Мис Колумбия), българката единствена подкани истинската победителка – Пиа Алонсо Вурцбах (Мис Филипини) да излезе напред. Жестът ѝ плени сърцата на хиляди хора по света и я превърна в любимка на много филипинци.

Радост и приятелят ѝ. Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

titia ( преди 5 години )
ne poznavam jenata na snimkata no i jelaia 6tastie
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар