IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изненада! Хайди Клум отново е омъжена

12 юли 2019 07 30

Церемонията се е състояла още през февруари

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Хайди Клум отново е част от съпружеския живот. 46-годишната супер моделка тайно се е венчала за своя годеник Том Каулиц от групата Tokio Hotel. Церемонията се е състояла още през февруари, но чак сега медиите научават за нея.

Съпрузите се сгодиха миналата Коледа след като през май 2018-а официално потвърдиха, че имат връзка. Преди това Клум беше в тригодишна връзка с търговеца на изкуство Вито Шнабел, с когото се разделиха през септември 2017-а. Малко по-късно моделката и Каулиц започнаха да се срещат като дълго време криеха връзката си от медиите.

Това е третият брак за Хайди Клум като преди това тя беше омъжена за стилиста Рик Пипино и певецът Сийл. С последния си съпруг, тя има три деца – двама сина и една дъщеря. „Била съм омъжена два пъти. Все още вярвам в любовта и брака. Явно първите два пъти не се получи, но сега намерих чудесен човек. Ще видим какво ще се случи“, заяви Клум в „Шоуто на Елън“ през януари.

Снимка: Reuters

След като обявиха връзката си публично, Каулиц и Хайди бяха подложени на жестоки критики заради голямата си разлика във възрастта. Тя е на 46, а музикантът на 29. „Не мисля за това въобще. Просто трябва да си живееш живота щастливо без да се притесняваш за това какво мислят хората, защото това ще ти донесе само бръчки“, беше мнението на Клум по темата.

Снимка: Reuters

Явно наистина не ѝ пука за мнението на другите, тъй като вече се радва на 5 месеца щастлив брак. Все още се чака потвърждение и от двете страни, но ние им пожелаваме прекрасен семеен живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

бг ( преди 4 години )
Тази само за извънземен не беше женена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар