IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Внимание! Горещо испанско тяло

3 май 2009 08 49

Перфектно тяло и магнетично наелектрезиращ поглед. Представяме ви испанското чудо Джон Кортахарена

Защо и по улиците не се разхождат такива мъже? Снимки:jon-k.net

Защо и по улиците не се разхождат такива мъже? Снимки:jon-k.net

Кой е казал, че само мъжете се притесняват и изпотяват длани в присъствието на красива жена?

Колкото и да не ни се ще да си го признаем, на нас също ни се случват подобни неща, когато в полезрението ни попадне някой неустоим красавец. Било то само и на хартия.

Така де, не само мъжката част има правото да разлиства голи женски списания. Но да не ни разберете погрешно, не сме правили това.

Просто, след като открихме изключително горещото испанско тяло на Джон Кортахарена, от което още ни парят очите, решихме да не сме егоистки и да го споделим.

Все пак не всеки ден имаме щастието да въздишаме дълбоко, любувайки се на перфектна мъжка фигура и лице.

Със сигурност вече сте "наострили" очи, така че май е време да ви поразкажем нещо повече за този неземен хубавец.

Както вече споменахме, казва се Джон Кортахарена и е роден в Билбао, Испания, на 19 май 1985 година. Стои на четвърта позиция, след също много любимия ни Мат Гордън, в класацията за мъже модели от месец март 2009.

В модния свят е добре познат със силно изразените си скули, съсредоточен поглед и непринудено нацупената си физиономия.

Модният дебют на Кортахарена е някъде през 2004 година, по-точно на есенните ревюта на Emporio Armani и John Galliano в Милано и Париж. През същата година той става лице на  Just Cavalli на Roberto Cavalli, което дава мощен тласък на по-нататъшната му кариера.

На подиума се е разхождал, облечен в Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, John Galliano и Chanel, а през 2007 подписва договор с Guess.

Няма какво да говорим, кариерата му е супер успешна и сме сигурни, че още дълги години (надяваме се, поне докато стане на 30) ще го виждаме на модния подиум и върху рекламни постери.

В личния си живот Джон далеч не е самонадеяният мачо, в чиято роля влиза пред обективите. Всъщност той твърди за себе си, че е безнадежден романтик, който обича независимото кино и книгите на Паулу Коелю.

Разлистете слайдшоуто горе, за да се насладите на мускулестото му тяло и кадифени очи.

КоментариКоментари