IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата Синди - Кендра Спиърс

3 септември 2010 12 00

Приликата със супермодела от 90-те наистина е налице, но Кендра си има и своите качества. Вижте ги

Нежна, интелигентна и секси. Снимки: nymag

Нежна, интелигентна и секси. Снимки: nymag

Всички знаем колко динамична е модната индустрия всъщност. Модели и дизайнери изгряват и залязват от нейния хоризонт, а критиката не прощава на никого.

Причините могат да бъдат различни - от разни зависимости до неспособност за справяне със стреса и ритъмa на живот.

Важното е след всяко падане бързо да се изправяш, а още по-важно е никога да не спираш да вярваш в себе си.

Мъдри думи наистина, но те не принадлежат на някой източен философ, а на една 21-годишна американска лъвица - Кендра Спиърс. Само да отбележим, че съвпадението с фамилията на Бритни е случайно.

Лъвица, защото е родена на 5-ти август 1988 година, в Сиатъл.

Защо й обръщаме внимание - защото тя е изгряваща звезда, за която от няколко месеца насам модните среди не спират да говорят.

Излъчването й е интелигентно, а над горната си устна отдясно има една малка бенка, подобно на Синди Крауфорд, която има такава от другата страна. И наистина, Кендра по-скоро прилича на супермодел от 90-те, факт, който й обещава непоклатими позиции на подиума и пред обективите.

През 2007 започва да учи социология в университета Портланд Стейт. Ще се радваме много за нея, ако намери разрешение на уравнението "образование+кариера в модата".

Къде е била - ревюта на Gucci, Costume National, Christian Lacroix, Hermès, Lanvin, Valentino, John Richmond, рекламни кампании на Prada и на кориците на Cover, Amica, Vogue, Dazed & Confused.

В момента работи за супер известната модна агенция Next, а всички задружно й предричат блестяща кариера.

През това време ние пък ще й се порадваме в слайдшоуто горе.

 

КоментариКоментари