IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка и Ник Джонас - най-добре облечени сред звездите

5 септември 2019 12 50

Класацията е на сп. People

Instagram

Индийската актриса Приянка Чопра и съпругът й Ник Джонас са най-добре облечените знаменитости за 2019 година. Това показва класация на списание People. 

Музикантът и неговата половинка грабват наградата в категорията за стил, като те са първата двойка в историята на класацията, която застава на челно място. 

По-надолу в подредбата за най-добре облечени известни личности попадат имената на актьора Били Портър, тенисистката Серина Уилямс, както и певиците Дженифър Лопес, Лейди Гага и Селин Дион.

Приянка Чопра и Ник Джонас

Сп. People

"За пръв път имаме мъж или двойка в челната десетка на класацията. И двамата обаче го заслужават. Джонас не е просто някой, облечен в смокинг и застанал до нея на червения килим. Може да се каже, че двамата радват еднакво света на модата". Това заяви журналистът Андреа Лавинтал пяо повод спечелилите. 

49-годишният Били Портър привлече вниманието на папараците, като се появи с рокля на наградите "Оскар" през февруари. Горната част на тоалета му приличаше на фрак. През май пък той се облече като древноегипетски бог за благотворителен бал. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари