IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Природозащитници с критика към Дженифър Лопес

10 септември 2019 12 50

Певицата носи кожи на животни в "Hustlers"

Instagram

Начинът на обличане на Дженифър Лопес в най-новия филм с нейно участие, разгневи природозащитници. Любители на животните отправиха остри критики към певицата заради кожите, които тя носи в "Hustlers" и на официални събития.

Актрисата се появи на червения килим на Международния филмов фестивал в Торонто, но вместо с овации, бе посрещната от тълпа, която я освирка. 

"Спри да носиш кожа!", "Имаш кръв по ръцете си!", "Не те ли е срам да носиш кожени дрехи?", пишело на плакатите на еколозите, дошли на събитието, за да изразят негодуванието си към това, че Джей Ло често се облича с дрехи, изработени от кожата на различни животни. 

Холивудската звезда не обърнала внимание на подвикванията на хората и бързо преминала покрай тях. 

Дженифър Лопес

Instagram

Певицата, която наскоро навърши 50, не крие, че обича да носи дрехи от естествена кожа. На не един свой концерт тя залага на дрехи и аксесоари от този материал, изработени специално за нея. 

"Хората, които носят естествена кожа са или невежи, или арогантни. Тъй като изпратихме на Дженифър Лопес видеоклипове, показващи как лисици във фермите за козина полудяват, затворени в мънички клетки, страдат от счупени кости и са убивани с анален ток, Джей Ло се намира в арогантния лагер". Това коментира вицепрезидентът на PETA Дан Матюс. Още през 2011 г. той започна атаката срещу актрисата и изпълнителката в медиите, заради това, че е почитателка на естествената кожа. 

В "Hustlers" Джей Ло играе стрийптизьoрка. В един от трейлърите се вижда как тя се разхожда с пукаво кожено палто. До момента стилистите, част от екипа на продукцията, не са дали официално изявление дали дрехата е имитация на естествена кожа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари